domingo, 4 de septiembre de 2011

Concentración en solidaridad con Tamara, represaliada anarquistaEl proper 14 de setembre començarà el judici contra la nostra companya Tamara. La petició fiscal és de 16 anys de presó, sota
l'acusació d'intentar assassinar el cap dels serveis penitenciaris de la Generalitat Albert Batlle.

L'acció que se li imputa és l'enviament d'un paquet amb pólvora a en Batlle, i es va dur a terme en el marc d'una campanya de lluita per l'alliberament del pres Amadeu Caselles, en aquell moment en vaga de fam. Aquest pres portava més de vint anys de condemna a les seves esquenes, sent especialment castigat per la seva tasca de denúncia dels abusos, tortures, i assassinats inherents al sistema penitenciari dirigit pel Sr Batlle.

La Tamara va ser detinguda el passat 15 de desembre a casa seva


El procés judicial contra la nostra companya continua, amb l'objectiu de castigar públicament l'atreviment de qui s'encara als poderosos, de qui toca als 'intocables'. El missatge de la fiscalia és que persones com en Batlle tenen tot el dret i la cobertura per arruïnar les vides que vulguin. El nostre missatge és que malgrat els càstigs i les amenaces, mai tindràn el nostre silenci còmplice.

No deixem sola a cap lluitadora perseguida

El 14 de setembre, al carrer contra els botxins

No hay comentarios: